VELUX takfönster Vi konstruerar takfönster för
alla slags byggnader och funktioner.
Mer ljus och luft med VELUX takfönster Ljus – ett enastående byggmaterial Dagsljus kan inte ersättas med artificiellt ljus. Men, problemet går att lösa.

TAKFÖNSTER

Varför takfönster

De flesta av oss är inomhus under hela 90% av dygnet. Ändå är vi alla direkt beroende av att få tillräckligt med frisk luft och dagsljus för att må bra. Det är t o m så att vi blir sjuka om ljuset och luften inte räcker för våra behov.

Dagsljus kan inte ersättas med artificiellt ljus. Men, problemet går att lösa. Takfönster innebär nästan alltid en drastisk förbättring av såväl ventilation som mängden dagsljus. Och det blir inte sämre av att insatserna kan göras med enkla medel och till mycket rimliga kostnader.

Takfönster är ett både enkelt och ekonomiskt sätt att skapa ett fullgott inneklimat. Modern teknik bidrar dessutom till att såväl ventilation som dagsljus kan regleras automatiskt och därmed bekymmersfritt.

Varför har vi på Alfaglas valt att samarbeta med VELUX Svenska AB?

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik. Forskning och produktutveckling har en central roll i deras arbete, och vi på Alfaglas vill samarbeta med dom bästa leverantörerna så att våra kunder får det absolut bästa på marknaden.

Vi på Alfaglas hjälper dig att ta rätt beslut.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Alfaglas erbjuder dig

  • Du kan dela upp betalningen.
  • Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  • De fönster vi säljer håller mycket hög kvalitet och är anpassade efter nordiskt klimat.
  • Alfaglas säljer en helhetslösning.
  • Du behöver inte göra något arbete själv.
  • Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  • Monteringsarbete utförs av Alfaglas egna montörer.

VELUX Svenska AB

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik.
Sortimentet omfattar takfönster liksom solskydd, automatik och installationslösningar. Här finns produkter som klarar alla typer av tak och som står pall också för bistra klimat och tuffa förhållanden.

VELUX började sin verksamhet redan 1941. Sedan dess har företaget forskat och utvecklat takfönsterlösningar som präglas av både uppfinningsrikedom och jordnära kunnande – alltid med dagsljus och frisk luft som medel och mål.

Besök www.velux.se för att se deras sortiment.

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.