BÄST PÅ MARKNADEN?
Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Alfaglas tillhör toppskiktet i branschen.

Alfaglas

Vi har lång erfarenhet av fönster-, dörrar och glaslösningar åt företag och privatpersoner. Vi har lösningar och produkter för alla typer av fönster, glas och dörrprojekt. målsättningen är att vara nära våra kunder när de behöver vår hjälp – snabbt, säkert och smidigt.

Vänd er gärna till oss med frågor eller om ni vill boka ett hembesök. Hembesöket anser många vara guld värt. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går vi sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få till det precis som du vill ha det. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut, därefter presenterar vi en skriftlig offert. Och det är dessutom kostnadsfritt.

Boka ett hembesök

Vår affärsidé

Vi säljer, monterar, renoverar fönster, dörrar och glas till privatpersoner och företag i mellansverige.

Bäst på marknaden?

Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Alfaglas tillhör toppskiktet i branschen

Vår kompetens

Alfaglas har mångårig erfarenhet när det gäller glasmästeri, fönster och dörrmontage.18 mans styrka borgar för att vi kan ta åt oss både större och mindre projekt.

Våra kunder

Vi verkar företrädesvis i Mälardalsområdet med omnejd. Vi har hjälpt till med projekt i Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Uppsala.

Vi på Alfaglas hjälper dig att ta rätt beslut.
Kontakta oss om du vill veta mer! Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se