| Västerås | Enköping | Köping |

Kontakta oss: Tallmätargatan 2, Västerås | Tel: 021- 13 36 80 | Mail: info@alfaglas.se 

ISO 45001 - ISO 14001 - ISO 9001
  • Hem
  • Kontakt
  • Boka

Fönsterbyten i Surahammar.

Alfaglas är din pålitliga partner för fönster, dörrar och glas till både privatpersoner och företag.

Med vår expertis och breda sortiment hittar vi den optimala lösningen för dina behov. Våra fönsterexperter finns här för att ge dig råd och vägledning bland vårt omfattande utbud av svensktillverkade fönster som passar alla typer av hus och önskemål.

Elitfönster och Outline är våra leverantörer av fönster, våra dörrar kommer från SnickarPer och Diplomat. Bättre än så kan det inte bli när det kommer till kvalitet och design.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och nöjda kunder är vår högsta prioritet. Vårt urval av 3-glasfönster är P-märkta, vilket garanterar att de uppfyller de strängaste tekniska kraven för luft- och regntäthet.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt!

Boka-ny.png

Utbud & Tjänster

Fönsterbyten

Fönster

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade fönster som passar de flesta hus, behov och önskemål. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Elitfönster och Outline. 

Alfaglas bäst på marknaden? Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Alfaglas tillhör toppskiktet i branschen.

Dörrar

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar, SnickarPer och Hajom. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Markiser & Solskydd

Fördelarna är många med solskydd. En markis skyddar inte bara mot sol och regn. Du skyddar dina möbler och fönster mot solens UV-strålar som bleker och bryter ner tyg, plast och färg, samt att du får ett bättre inomhusklimat.
Glasmästeri

Glasmästeri och snickeri

Alfaglas är ett modernt glasmästeri med ett stort produktutbud. Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas, Säkerhets- och skyddsglas.
Monterat & Klart

Monterat och Klart

Vi hos Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer dörrar och fönsterbyten åt dig.
Fönsterbyten

Frågor?

Hittar ni inte vad ni söker eller har frågor om våra produkter kan ni kontakta oss på info@alfaglas.se eller 021- 13 36 80 våra öppettider är vardagar kl. 8-16.