| Västerås | Enköping | Köping |

Kontakta oss: Tallmätargatan 2, Västerås | Tel: 021- 13 36 80 | Mail: info@alfaglas.se 

ISO 45001 - ISO 14001 - ISO 9001
  • Hem
  • Kontakt
  • Boka

Välkommen till Alfaglas

Kul att ni hittade hit!
Vi erbjuder högkvalitativa fönster och dörrar som inte bara förbättrar ditt hem utan även sparar pengar på lång sikt.

Boka ett hembesök

Våra erbjudanden just nu

Ta del av något av våra erbjudanden vi har tagit fram till er som köper fönster och montering av oss!
Går ej att kombinera erbjudandena.

Boka ett hembesök

Rena Fönster
Fram Till 2026?

Läs mer.

Fönsterputsing i två år

Vi bjuder på fönsterputs av fönsterna som vi har installerat fram till och med 2026. Putsningen utförs 2gg per år.

Hemstädning

Läs mer.

HEMSTÄDNING

Vid byte av minst 5 enheter fönster / ytterdörr /altandörr bjuder vi på ett PRESENTKORT på hemstädning till ett värde av 5 000 KR

Vid byte av minst 10 enheter fönster / ytterdörr /altandörr bjuder vi på ett PRESENTKORT hemstädning till ett värde av 10 000 KR
Erbjudande ICA Maxi Erikslund

ICA 5 - 10 000:-

Läs mer.

ICA erbjudanden

Vid byte av minst 5 enheter fönster / ytterdörr /altandörr bjuder vi på ett PRESENTKORT som gäller på ICA Maxi Erikslund till ett värde av
5 000 KR.

Vid byte av minst 10 enheter fönster / ytterdörr /altandörr bjuder vi på ett PRESENTKORT som gäller på ICA Maxi Erikslund till ett värde av
10 000 KR.
Vinoteket Västerås

65+

Läs mer.

65+ = Vinoteket

Tack för att ni har gett oss möjligheten att leva i Sverige med fri vård, skolgång och i trygghet. Nu vill vi ge tillbaka. Handla av oss för minst 15 000:- och vi bjuder på en middag på Vinoteket.
Fönster

Vår Standard
Konkurrenternas Premium

Vi har lösningar och produkter för alla typer av fönster, glas och dörrprojekt. målsättningen är att vara nära våra kunder när de behöver vår hjälp – snabbt, säkert och smidigt.

Alfaglas erbjuder tjänster och produkter av hög kvalitet till priser som slår konkurrenternas premiumalternativ. Genom att välja oss får du inte bara ett estetiskt vackrare hem, utan även långsiktiga besparingar.

Vänd er gärna till oss med frågor eller om ni vill boka ett hembesök. Hembesöket anser många vara guld värt. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. 

Alfaglas bäst på marknaden? Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Alfaglas tillhör toppskiktet i branschen.

Kvalitet För Långsiktiga Fördelar

Vi fokuserar på kvalitet i alla led, från materialval till installation. Genom att investera i nya fönster får du inte bara ett bättre inomhusklimat och minskad energiförbrukning, utan också ett långsiktigt hållbart val.

Alfaglas Erbjudanden

Nöjda Kunder Med Våra Råd

Våra erfarna experter ger dig kostnadsfria hembesök för att ge dig de bästa råden om fönsterbyte. Boka ett hembesök redan idag!

Vänd er gärna till oss med frågor eller om ni vill boka ett hembesök. Hembesöket anser många vara guld värt. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar.

Boka ett hembesök