Solskydd

Fördelarna är många med solskydd. En markis skyddar inte bara mot sol och regn. Du skyddar dina möbler och fönster mot solens UV-strålar som bleker och bryter ner tyg, plast och färg, samt att du får ett bättre inomhusklimat. Förutom att en markis ger dig skydd tillför den något  till husets utseende.

Terrassmarkis
Med en terassmarkis får du en en uteplats du kan njuta av i sol och regn. Markisen ger dig skydd från fuktig och sval kvällsluft. Har du en gasolvärmare och en terassmarkis förlänger du sommaren en bit in på hösten.

Fönstermarkis
Ger en behagligare inomhusmiljö samtidigt som den skyddar möbler och fönster mot solen strålar.

Varför har vi på Alfaglas valt att samarbeta med Ah:s Solskydd AB

Ah:s solskydd är en helhetsleverantör av solskydd. Det betyder att de ansvarar för hela kedjan vilket innebär att de har optimala leveranstider och hög leveranssäkerhet. Sedan 2008 görs hela tillverkningsprocessen i ah:s solskydds fabrik i Finspång. Allt från vävsömnad till färdig produkt, tillverkning och montering utförs av ah:s välutbildade och erfarna personal. Det innebär också att det finns ett starkt kundfokus och ett betydande kvalitetsmedvetande hos de anställda. Det är det vi på Alfaglas uppskattar.

Vi på Alfaglas hjälper dig att ta rätt beslut.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Alfaglas erbjuder dig

  • Du kan dela upp betalningen.
  • Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  • De fönster vi säljer håller mycket hög kvalitet och är anpassade efter nordiskt klimat.
  • Alfaglas säljer en helhetslösning.
  • Du behöver inte göra något arbete själv.
  • Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  • Monteringsarbete utförs av Alfaglas egna montörer.
ah:s Solskydd

Besök www.ahssolskydd.se för att se deras sortiment.

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.