Dörrar

Vi har valt Diplomat, Hajom och SnickarPer som vår leverantörer av dörrar. Dom tre leverantörerna täcker upp dom flesta behoven man kan ha på dörrar, säkerhet, hantverk och design.

Diplomat har ett stort sortiment av ytterdörrar, altandörrar, innedörrar, garageportar kort sagt dörrar för alla behov. Alla deras dörrar tillverkas i Bankeryd där Diplomat har en av Europas modernaste dörrfabriker.

Hajom levererar dörrar och skjutdörrar med tidlös estetik och en påtaglig träkänsla. Säkerheten höjs genom dolda gångjärn samt flerpunkts­lås med härdade hakkolvar. Dörrarna kan levereras med en rad tillval som t ex dold dörrstängare, inbyggd magnet­kontakt för larm, motorlås och mycket mer. Utöver bassortiment kan du, som med alla delar i Hajom Architect Series, själv formge din dörr.

SnickarPer bygger varje enskild dörr i sortiment med omsorg i minsta detalj, från materialval, konstruktion och finish till slutlig funktion.

 

Här är en liten dörrguide vad du behöver tänka på inför ett dörrköp eller dörr byte.

1. Välja stil – Vilken ytterdörr passar ditt hus?

2. Välj en dörrfamilj – Ser garageporten gammal och tråkig ut bredvid nya entrédörren?

3. Välj yta eller färg – Vilken färg ska din nya dörr ha? Eller ska den vara i trä?

4. Syna alla glas – Glas hjälper till att släppa in ljus och visa vem som knackar på.

5. Välj säkerhet direkt – Handtag, lås och extra skydd.

6. Kolla tillvalen – Vill du ha ut mer av din dörr?
Du kan välja tillval som gör din dörr unik med våra snygga och praktiska tillval.

Vi på Alfaglas hjälper dig att ta rätt beslut.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se | Öppettider vardagar kl. 8-16

Alfaglas erbjuder dig

  • Du kan dela upp betalningen.
  • Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  • De fönster vi säljer håller mycket hög kvalitet och är anpassade efter nordiskt klimat.
  • Alfaglas säljer en helhetslösning.
  • Du behöver inte göra något arbete själv.
  • Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  • Monteringsarbete utförs av Alfaglas egna montörer.

Våra leverantörer av dörrar

Diplomat erbjuder svensktillverkade ytterdörrar som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. Under ytan finns sedan en rad smarta detaljer som gör konstruktionen stabil och slitstark. Sammantaget bidrar det till att våra ytterdörrar uppfyller marknadens hårdaste krav och att vi ger hela 20 års formgaranti.

Besök www.diplomatdorrar.se för att se sortiment och läsa mer om dörrar.

I Hajomdesigns entrédörrar ryms tidlös estetik och en påtaglig träkänsla. Formen är rakt igenom spar­smakad men desto mer kvalité.

Hajoms unika konstruktion av skjutdörrar som skapades för snart femtio år sedan. Lyft- och glidkonstruktion i deras skjutdörrar ger bevisad täthet och en fjäderlätt funktion.

Besök www.hajom.com för att se deras sortimentav dörrar, fönster och skjutdörrar.

SnickarPer bygger dörrar i Småland, på småländskt vis: En och en för hand. Ytterdörrar med hantverkskvalitet rakt igenom, från materialval, konstruktion och finish till slutlig funktion. Våra dörrar är raka motsatsen till massproduktion och löpande band.

Mer information finns på www.snp.se

Läs mer om våra andra tjänster

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.